Skip to main content

Koncert: Perry Stenbäck & Dekadans

Torsdag d. 10. oktober 2024 kl. 19.30 i Riddersalen

Perry Stenbäck & Dekadans tager den nordiske sangskrivertradition under kærlig behandling med, foruden Perry’s egne sange, viser af bl.a Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Dan Andersson, Myhre/Hovland og Sebastian. Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

105,00 kr.155,00 kr.

Beskrivelse

“Perry Stenbäck kan smelte et hjerte af støbejern, hvis man skal tro en begejstret anmelder – og vi tror ham, for han er langt fra den eneste musikkritiker der er blevet væltet lykkeligt omkuld af den DMA-vindende svenske sanger, guitarist og behersker af ”alt hvad der har strenge og tangenter”. Musikskribent, Nils Thorlund

Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet (og spiller) sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD. Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 og 2019 modtog han en DMA/Folk som årets Musiker/Artist.

Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinjen på Rytmisk Musikkonservatorium og er nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af ‘Dekadans’ med Christine Dueholm på trommer og kor, Ulrika Rosdahl på kor og perkussion, Henrik Kunz på kontrabas og kor og seneste medlem af bandet er Jan Hansen på keyboards og kor. 

Yderligere information

Billetter

Standardbillet, Medlemsbillet Engelsholm Musik & Kultur, UngBillet u. 30

Event Details

Dørene åbnes kl. 19.00

Date: 10. oktober 2024

Start time: 19:30

End time: 21:30

Venue: Riddersalen, Engelsholm