Skip to main content

Handelsbetingelser

Når du køber billetter på Engelsholm Musik & Kulturs hjemmeside www.engelsholmevents.dk, accepterer du, at købet foregår på nedenstående betingelser.

Engelsholm Musik & Kultur
Engelsholmvej 6
7182 Bredsten
Tlf. +45 31 19 95 00
CVR 42381284


Køb af billetter
Når du køber billetter og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms.

Engelsholm Musik & Kultur tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogen former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver trukket fra din konto, når købet er gennemført og billetten er klar til download og den er sendt som e-mail.

Engelsholm Musik & Kultur benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Forsendelse
Vi sender dine billetter elektronisk, dvs. pr. e-mail til på den mailadresse du har oplyst. Billetten kan kun anvendes én gang, medmindre andet er oplyst på billetten.

Retur- og fortrydelsesret
I overensstemmelse med “Lov nr. 2013-12-17 om forbrugeraftaler, § 18 stk., 2 nr. 12 ” er der ikke fortrydelsesret for køb af billetter.

Hvis du har fortrudt dit køb, står du selv for videresalg af billetten/billetterne.

Klagemuligheder
Hvis du vil i kontakt med os eller har opklarende spørgsmål omkring dine billetter, kan du kan sende en e-mail til roar@engelsholmevents.dk eller ringe på tlf. 3119 9500.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du benytte en af følgende muligheder for at klage:

• Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
• Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
• Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores mail: roar@engelsholmevents.dk.

Persondata
Al håndtering af persondata, herunder indsamling, opbevaring og enhver anden form for behandling, der udføres for Engelsholm Musik & Kultur, foregår i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som findes her

Opdatering af betingelser
Vi forbeholder os retten til at opdatere betingelserne. Det anbefales, at du regelmæssigt tjekker denne side for at være opdateret med de til enhver tid gældende betingelser, som du er forpligtet til at følge, når du anvender vores hjemmeside.

Betingelserne er senest opdateret 18. marts 2024.