Skip to main content

Hvem står bag

Den daglige drift af Engelsholm Musik & Kultur varetages af spillestedsleder Roar Amundsen. Hertil har foreningen en bestyrelse.

Partner Revision er revisor for foreningen, mens Roar Amundsen står for den daglige bogføring.

Bestyrelsen

Pernille Høgh Johnsen | Formand
Jakob Bonderup | Næstformand
Søren Lindbjerg
John Kaare
Mariola Kajkowska
Else Kjærhus | Suppleant

Formål

Engelsholm Musik & Kultur er en kulturel forening, der har til formål at arrangere foredrag, artist talks og koncerter på Engelsholm Slot.

De fleste af vores arrangementer foregår om onsdagen, men indimellem laver vi også større events i weekenden.

Vores gæster kommer fra lokalområdet omkring Bredsten og Nørup, men også fra Vejle, Kolding, Grindsted, Billund og Fredericia, da vi ofte har en type arrangementer som man ikke finder andre steder.

Mødet mellem højskolens kunst- og musikelever og gæsterne udefra sikrer et bredt og meget forskelligt publikum som komplimenterer hinanden rigtig godt, og som udefrakommende får man en fornemmelse for livet på højskolen når man deltager i arrangementerne enten i Riddersalen, hvor artist talks, foredrag og mindre koncerter typisk afholdes, eller i Agerumsladen, når vi får besøg af større orkestre eller holder vores meget populære fællessangs-aftener.

Som medlem får man rabat til alle arrangementer, og man har stemmeret til foreningens årlige generalforsamling som typisk ligger i maj måned.

Foreningens vedtægter kan downloades her