Skip to main content

Koncert: Marie Fjeldsted

Onsdag d. 30. oktober 2024 kl. 19.30 i Riddersalen

Det bliver en helt særlig og intim aften når Marie Fjeldsted med sit band bestående af Linus Valdemar (guitar), Sebastian Martin (keys), David Blomquist (bas) og Nicklas Løvén (trommer) indtager scenen. Fjeldsteds dragende musikalske univers bevæger sig ubesværet mellem det storslåede og poppede og det intime akustiske rum. Det hele bundet sammen af Fjeldsteds fængslende sangskrivning og tryllebindende stemme, der igen og igen fremhæves for at kravle under huden på de fleste.

105,00 kr.155,00 kr.

Beskrivelse

Marie Fjeldsted har siden debuten som Penny Police imponeret publikum og anmeldere med sit helt særlige greb om popgenren og sin unikke vokal. Anmeldere har draget paralleller til Joni Mitchell, Emilie Torrini og Susanne Sundfør, men alle steder er der enighed om, at Marie er helt sin egen.

”Med rod i genrer som drømmepop og et strejf af elektronisk rock har Fjeldsted skabt et fristed, hvor hun ikke lefler for vores følelser, men bare skaber et rum, hvor alt er okay, lige som det er”, skrev GAFFA i ’23.

Et rum hvor alt er okay, er en rammende beskrivelse af at være i rum med Maries musik. Hendes blændende nærvær kan mærkes i hendes luftige vokal, som trods sin umiddelbare mildhed rummer en kæmpe styrke – som kan mærkes og inviterer med ind i et univers, hvor der er plads til at være både sårbar og stærk.

I maj 2023 udgav hun sit første album i eget navn, som blev taget imod med roser fra både ind- og udland. Bl.a. fik det 5 stjerner i Gaffa, blev Ugens Album på P4, kom i Top 10 over mest spillede sange på P6 Beat i 2023 og radiovært Mikael Simpson udtalte, at det var “et mindre mesterværk”.

Albummet er skrevet og produceret i samarbejde med Fjeldsteds partner Linus Valdemar, som også spiller med live. Under den pandemiske nedlukning begyndte de to for første gang at lave musik sammen og Fjeldsted opdagede et helt nyt musikalsk rum, hvor hun i langt højere grad kunne trække vejret frit. Det blev til en række stærke vintage-popsange, med referencer til bl.a. Fleetwood Mac, som insisterer på at komme ud over scenekanten og med et sammentømret band i ryggen, vil det blive en udtryksfuld og opløftende koncertoplevelse.

Yderligere information

Billetter

Standardbillet, Medlemsbillet Engelsholm Musik & Kultur, UngBillet (u.30)

Event Details

Dørene åbnes kl. 19.00

Date: 30. oktober 2024

Start time: 19:30

End time: 21:30

Venue: Riddersalen, Engelsholm