Skip to main content

Artist Talk: MØ og Fryd Frydendahl

Onsdag den 20. november 2024 kl. 19.30 i Riddersalen

Få et helt enestående blik ind i en verden af kunst, musik, berømmelse, kvindelighed, rejse og venskab.

Oplev sangerinden Karen Marie Ørsted, professionelt kendt som MØ, og fotograf Fryd Frydendahl fortælle om deres tætte venskab og om arbejdet med bogen “Racing – Circles of doubt, Squares of light”.

105,00 kr.155,00 kr.

Beskrivelse

Sangerinden MØ og fotografen Fryd Frydendahl har kendt hinanden længe. Nogle gange som kollegaer, nogle gange som room mates, altid som livsvidner. Sammen har de lavet bogen “Racing – Circles of doubt, Squares of light”, der er et nyt blik på MØ, set både på de store scener og med de private følelser.

MØ er som sangerinde og sangskriver blevet verdensberømt for sin musikalske stil og sit energiske liveshow. Ud over sin musikalske karriere er MØ kendt for sit engagement i feministiske og sociale spørgsmål og er blevet en inspirationskilde for unge kvinder rundt omkring i verden.

Fryd Frydendahl er kunstfotograf. Hendes fotografier har været udstillet på museer og gallerier rundt omkring i verden, og hun har modtaget flere priser for sit arbejde. Fryd har i mange år boet og arbejdet i New York som både kunst- og kommerciel fotograf. Bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som underviser og leder af fotoskolen Fatamorgana.

fotos: Christian Lykking (med begge på), Fryd Frydendahl (de tre øvrige)

Yderligere information

Billetter

Standardbillet, Medlemsbillet Engelsholm Musik & Kultur, UngBillet (u.30)

Event Details

Dørene åbnes kl. 19.00

Date: 20. november 2024

Start time: 19:30

End time: 20:45

Venue: Riddersalen, Engelsholm


Du kunne også være interesseret i…