Skip to main content

Troels Boberg

Onsdag den 24. august 2022 kl. 19.30 i Riddersalen

STYRK DIN KREATIVE PROCES – OG FÅ BEDRE OG MERE INSPIRERENDE IDEER

Kreativitet er et af tidens varmeste emner. Politikere, akademikere og kloge hoveder verden over fortæller os, at kreativitet er utrolig vigtigt. Uden kreativitet kan vi ikke løse fremtidens problemer. Uden kreativitet bliver der ingen fremtidig velstand.
Men hvad er egentlig kreativitet, og hvordan fungerer den?

I dette foredrag vil du få et nyt og forfriskende blik på den/din kreative proces. Du vil lære om dens forskellige faser og om de mentale og følelsesmæssige tilstande, du gennemgår i løbet af dens virke. Ved at få en bedre forståelse for din kreative proces, vil du få lettere adgang til dine kreative og kunstneriske impulser. Du vil få bedre og stærkere ideer, og det vil blive lettere for dig at give slip og stole på dig selv og din proces undervejs. Du vil få en dybdegående viden om den rolle som den ubevidste del af dit følelsesliv spiller i din kreative proces. Du vil lære nogle særdeles brugbare psykologiske teorier, der vil styrke dit kreative jeg og din evne til at holde rummet for din egen og andres kreative processer.

En ting er at kende din kreative proces fra din egen intuitive praksis. Noget andet er, at få en grundig psykologisk redegørelse for processen funderet på en lang række kvalificerede psykologiske teorier, begreber, modeller og illustrative eksempler.
Troels Boberg er stifter og CEO i kursusvirksomheden DEN KREATIVE IMPULS. Siden 2013 har Troels fungeret som psykologfaglig konsulent og foredragsholder, hvor han med originalitet og entusiasme har undervist i en række forskellige kreative og kunstpsykologiske emner. Troels har en særlig evne til i at formidle psykologiske teorier, så de er til at forstå for alle. Hans undervisning er altid praksisnær, og han anvender mange eksempler.