fbpx

Tilbage til oversigt

Engelsholmkoncerten med Mads Langer

Koncert

Efter et par års Corona pause genoptager Mads Langer og Engelsholm Højskole samarbejdet omkring Engelsholmkoncerten, denne gang i et indendørs format i den nybyggede koncertsal Agerumsladen.

Koncertområdet åbner kl. 17.00, og der etableres i år et udendørs lounge område med madboder og salg af drikkevarer ned mod søen, hvor gæsterne kan hygge sig i timerne op til koncertstart og medbringe tæpper og stole.

Mads Langer har i år inviteret et par spændende, nye navne med, som offentliggøres om kort tid.

Den grundlæggende idé er fortsat at skabe en unik koncert, hvor artisterne møder ind dagen før for at øve med ”husorkestret”, som er Mads Langers band. Dermed skaber de sammen en koncert, som kun kan opleves lige præcis den aften.

Ideen opstod i 2015 i forbindelse med fejringen af skolens 75-års jubilæum, hvor Mads Langer, der var inviteret som solist, også påtog sig det musikalske lederskab på koncerten med sit faste band. Modellen fungerede virkelig godt, og i de følgende år var Mads den musikalske styrmand på projektet med en lang række store solister såsom Sanne Salomonsen, Tina Dickow, Søren Huss og Claus Hempler ved store, udsolgte koncerter i Slotshaven.

Med etableringen af den smukke koncertsal Agerumsladen bliver selve koncerten i år indendørs og med begrænsede pladser. Et af hovedformålene med koncerten er stadig at uddele “Mads Langer-legatet” til en solist eller et orkester, som har gjort sig særlig bemærket det seneste år, samt “Engelsholm Legatet” til en talentfuld sangskriver-elev, som dermed får et gratis semester på højskolens profilerede sangskriverlinje.

Billetpriser:
Frem til 31. juli: 300 kr. + gebyr
Fra 1. august – 1. september: 350 kr. + gebyr
Ved indgangen (hvis ikke udsolgt): 400 kr. 

Der sættes kun 800 billetter i salg til koncerten i år.

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Koncert

Engelsholmkoncerten med Mads Langer

Tid

Torsdag 1. september 2022 kl. 19.30 i Agerumsladen

Pris

Billetpris kr. 300
Billetpris kr. 250 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.