Skip to main content

Sinne Eeg

Fredag den 6. maj kl. 19.30 i Agerumsladen

www.sinnemusic.com

Den førende danske jazzsangerinde, Sinne Eeg, har valgt Engelsholm som afsæt for en ny LP med nyskrevet materiale. Sammen med sin udsøgte gruppe af stjerner fra den danske jazzscene har hun i dagene op til denne koncert fordybet sig i dette nye materiale, og som publikum kommer du til som den første at lytte med.

Sinne Eeg er kendt og anerkendt i det meste af verden og har blæst publikum bagover i både USA, Skandinavien og Asien. De fleste som har hørt hende synge har mærket, hvordan hun tryllebinder sit publikum med eminent scatsang, perfekt pitch og smittende stor indlevelse. Hun modtog i 2014 Ben Webster Prisen. Sinne er ikke bare sanger, hun er også en talentfuld sangskriver. Talentet for at skrive og komponere indbragte hende Carl Prisen 2018 for Årets Sang, Aleppo. Men hjemme på amagerhylden står der bl.a. også fire Danish Music Awards, den franske Prix Du Jazz og Dronning Ingrids Hæderslegat, personligt overrakt af Dronning Margrethe og hendes to søstre.

Sinne Eeg, sang
Jacob Christoffersen, piano
Lennart Ginman, bas
Morten Lund, trommer

Jacob Christoffersen er nok kendt af de fleste. Han er en af de mest efterspurgte pianister herhjemme og modtager af Ben Websterprisen 2013. Han har været fast pianist for Sinne Eeg gennem en lang årrække. Christoffersen er i konstant udvikling og er bedre end nogensinde før.

Morten Lund modtog i 2006 Ben Webster Prisen og har for længst gjort sig bemærket på den internationale jazzscene og er blandt meget andet fast medlem af den italienske verdensstjerne Stefano Bollanis trio.

Lennart Ginman modtog i 2009 Ben Webster Prisen og er en af de mest kreative musikere I landet. Man kender ham bl.a. fra samarbejdet Ginmann / Eivør, Ginmann/Jørgensen samt Ginmann/Blachmann/Dahl.