Skip to main content

Sangaften På Engelsholm / mar. 23 (UDSOLGT)

Torsdag 23. marts 2023 kl. 19.30 i Vingstedcentret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten – spisning fra kl. 18.00

OBS: Sangaftenen er flyttet til Vingstedcentret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Flytningen skyldes, at vi gerne vil hjælpe en nær samarbejdspartner, der var havnet i en svær situation med en fejlbooking. Vi har vurderet, at vi kan lave en sangaften af samme kvalitet i Vingsteds fine rammer, samtidig med at logistikken for den enkelte deltager ikke forværres. P-forholdene er vist over niveau. Aftenen forløber i øvrigt helt som oprindeligt planlagt. Vi håber på jeres forståelse.
De bedste hilsner Roland, Jakob og Roar.

Arrangementet er UDSOLGT.

De efterhånden legendariske sangaftener i DGI Huset i Vejle flyttede i 2022 til Agerumsladen på Engelsholm Slot 15 km. vest for byen, og det har vist sig at fungere virkelig godt at synge sammen i den flotte, nybyggede koncertsal.

Højskoleforstander Jakob Bonderup er som altid musikalsk vært for aftenerne sammen med forskellige musikalske gæster og flankeret af ildsjæl og medarrangør Roland Christiansen.

Vi sælger to typer billetter til arrangementet – med eller uden aftensmad. Billetsalget inkl. lækker mad fra højskolens køkken lukker 3 dage før arrangementet af hensyn til indkøb. Alle deltagere får kaffe og kage i pausen, uanset hvilken billet man har købt.

kl. 18.00 Middag
kl. 19.30 Sangaften med kaffe-kage-pause
kl. 21.45 Tak for i aften

Husk at medbringe din Højskolesangbog – helst 19. udgave

Sangglade hilsner
Jakob & Roland

– Aftenerne arrangeres i et samarbejde mellem Engelsholm Højskole, Roland Christiansen og Engelsholm Musik & Kultur