fbpx

Tilbage til oversigt

Kh Marie

Koncert

Marie Koldkjær Højlund debuterede som soloartist under navnet Kh Marie med debutalbummet “intet er nok”, der udkom i september 2020 på Escho. Et album som er en kærlig hilsen til sanserne, samhørigheden og sensualiteten nede i et dansende elektronisk popunivers. Musikken er skrevet i samarbejde med Klaus Q Hedegaard Nielsen og teksterne i samarbejde med Morten Søndergaard.

”Det er første gang, jeg udgiver noget selv, hvor jeg synger på dansk. Det er som om, jeg har genfundet det danske sprog i tiden i Nephew. Det er jo tit dét, der er allertættest på, som kan virke allermest sårbart og ærligt, og derfor er det først nu, jeg er nået til et sted, hvor jeg tør at stå ved afgrunden og blive der.” – Kh Marie.

Marie er tidligere kendt fra Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Senest har hun som en del af Nephew skabt albummet “Ring-i-Ring” og spillet på en udsolgt arena-tour med mere end 100.000 besøgende og på de store festivalscener, blandt andre Orange Scene på Roskilde Festival.

På scenen er Kh Marie med sit live-band bestående af Maria Timm, Kasper Staub (Lowly), Kenneth Nørby Andersen, Steffen Lundtoft Jensen (Lowly).

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Koncert

Kh Marie

Tid

Onsdag den 29. marts 2023 kl. 19.30 i Agerumsladen

Pris

Billetpris kr. 150
Billetpris kr. 100 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.