Skip to main content

Ravi Kuma + support Zaina

Lørdag den 13. august 2022 kl. 21.30

RAVI KUMA

’… søndag eftermiddag viste producer Aske Knudsen og rapper Sharon Kumaraswamy, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel.’ 5 stjerner hos Soundvenue.

’Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste liveacts’ skrev GAFFA i deres 5-stjernede liveanmeldelse. Ravi Kuma kombinerer de rowdy og helt tunge beats med en utrolig charme og nærvær med deres publikum. Glæd dig til en oplevelse, hvor Ravi Kuma garanterer et energifyldt liveshow med Sharon Kumaraswamy i front og produceren Aske Knudsen bag knapperne. Ravi Kuma er de seneste par år netop blevet kendte for deres liveshows, hvor de giver alt hvad de har til publikummet.

Senest anmeldte GAFFA og gav dem 6 stjerner, for deres koncert i Aarhus til ’De Grimmeste Aftner’:
’Helt og aldeles fænomenalt og professionelt (…) Kumaraswamy spirer fra et ydmygt frø til et kæmpemæssigt, frodigt og selvsikkert træ.’ 

Hitnummeret ’Miami’ som Ravi Kuma udgav sammen med tech-house geniet YoJohnny, fik meget airplay på P3 og gik til tops på viral charten. Seneste single ’Cardio’, med Ravi Kumas skarpe flow og Yo Johnnys fængende beats, gik direkte ind som P3’s ’Ugens Uundgåelige’. I bagkataloget finder vi også debutalbummet ’Sub’ samt singlerne ’Staring at My Dick’, ’Pretty’ og ’Fuck This Shit I’m Gonna Be a Princess’. Alle er en blanding af producer Aske Knudsens hårdtpumpede elektroniske beats og forsanger Sharons energiske og protesterende tekster, hvor gruppen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv.

Zaina går på scenen ca. kl. 21.30 og Ravi Kuma ca. kl. 23.00.

Support Zaina:

Zaina er tidligere Engelsholmer og laver emotionel og medrivende elektronisk RnB.
Læs mere her