Skip to main content

Mellemblond

Onsdag d. 4. maj 2022 kl. 19.30 i Agerumsladen

Weekendavisen: “Her i sjette ombæring rammer Mellemblond klokkerent. Igen, fristes jeg til at sige. Siden debuten med “Ude af mine hænder” i 2009 har guitaristen, sangeren og sangskriveren Kristoffer Munck Mortensen (som er synonym med Mellemblond) for en stort set apatisk omverden serveret den ene vidunderligt underspillede poprockperle efter den anden.”

GAFFA ***** “tekstmæssigt bevæger Munck Mortensen sig ubesværet på C.V. Jørgensen-niveau.”

Mellemblond er stærk, dansksproget sangskrivning og et formidabelt velspillende liveband som farvelægger og løfter Kristoffer Muncks melankolske sange.

Kristoffer Munck Mortensen er ofte blevet fremhævet som en af de bedste udøvende sangskrivere herhjemme, og i årenes løb er det blevet til en række nomineringer og topplaceringer – herunder fem Steppeulv-nomineringer bla. for årets komponist og tekstforfatter for albummet Lysvågen. Mellemblond har erklærede fans i sangskriver-kolleger som Mikael Simpson, Kira Skov og Steffen Bandt, der alle har optrådt sammen med Mellemblond. Debuten udkom på Nikolaj Nørlunds label Auditorium i 2008 og seneste plader er Guldlokzonen (2018), Solregn (2020) og En Jordisk Chance (2021) alle på MøsMøs.