fbpx

Tilbage til oversigt

Locumskoncerter 2023

Koncerter og kunst

KIRA SKOV / AYO / VAEV / SERGII MELNYCHENKO

Den 2. februar bliver både det gamle atletik-stadion, det nye fodbold-stadion og selve Nørreskoven de fysiske rammer omkring årets Locumskoncerter i et stærkt møde mellem musik, kunst, natur og sport i nogle rammer, hvor man med garanti aldrig har oplevet noget tilsvarende før.

Gorilla Parkens klatrebaner i Nørreskoven kommer i sving som bagtapet for lyssætning og visuel kunst på en vandring ned gennem skoven, hvor Kira Skov vil optræde med sin trio på en træscene ved Gorilla Parkens indgang. Her serveres varme drikkevarer i form af glühwein, kaffe og the.

Folmers Mikrobageri leverer lækre sandwiches, snacks og vand til alle gæster i specialdesignede muleposer, som man får udleveret sammen med sit armbånd ved check-in, og det lokale bryggeri Bøgedal Brew vil stå for specialøl til gæsterne når de besøger cafeteriet på Atletik Stadion.

Vi byder på lækre elektroniske toner fra den fremadstormende kunstner AYO, som placeret udendørs midt på det gamle atletikstadion skaber sin musik bl.a. ved hjælp af elektroder, der fanger de elektriske signaler fra potteplanter og baljer med vand, som transmitteres op til gæsterne i cafeteriet. Frivillige fra VB Museum åbner samtidig dørene for gæsterne til det unikke fodboldmuseum i samme bygning, hvor man gennem klubbens over 130 årige historie har opbygget en enestående samling af genstande.

I fanzonen på det nye VB stadion bliver gæsterne mødt af olietønder med ild i og flot lyssætning, og musikalsk præsenteres man for et møde mellem den ukrainske sanger Sergii Melnychenko og den danske folkemusikgruppe Vaev. De vil spille en blanding af ukrainske folkesange og nyskabt dansk folkemusik med et elektronisk twist – folktronica.

Ved ankomsten kl. 18.00 – 18.30 inddeles gæsterne i tre grupper med hver sin fører og vandrer derefter rundt mellem de forskellige koncertsteder og møder undervejs på ruten spændende, tankevækkende og rørende momenter og installationer.

OBS: Der sælges KUN 300 billetter til denne enestående event.
Husk varmt tøj og godt fodtøj da meget af aftenen foregår udendørs.
Ruten er samlet set et par km. hele vejen rundt.

Billetter koster 350 kr. inkl. mad og drikke. (300 kr. for medlemmer af Engelsholm Musik & Kultur)

Om konceptet:

Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på vintermørket i Vejle. Musikken er dansk og stederne usædvanlige, fx en nedlagt industribygning, et stjerne-observatorium, et kunstmuseum, en mølle, en bokseklub…. Idéen er, at de usædvanlige locations (locum er latin for sted) vil tiltrække et publikum som ellers ikke nødvendigvis kommer for musikken og at musikken omvendt vil trække lokale borgere til steder i byen, de ikke kendte.

Locumskoncerter arrangeres i 2023 i et samarbejde mellem Engelsholm Musik & Kultur, Vejle Kommune, Vejle Boldklub, VB Museum, Gorilla Park Vejle, Bygningen Vejle, fotograf og lydkunstner Morten Elsborg og visuel kunstner Berit Lysdal Bærentsen.

 

 

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Koncerter og kunst

Locumskoncerter 2023

Tid

Torsdag den 2. februar 2023 kl. 18.00 - 21.30 v. Vejle Atletik Stadion i Nørreskoven

Pris

Billetpris kr. 350
Billetpris kr. 300 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.