Skip to main content

Julesangaften i DGI Huset – Vejle (UDSOLGT)

Tirsdag d. 6. december 2022 kl. 19.30 i DGI Huset, Vejle

DGI Huset og Engelsholm laver Julesangaften i fællesskab

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT!

Det er med glæde, at vi kan meddele, at der efter gensidigt ønske fra de 2 involverede arrangører, er indgået en fælles aftale om at lave en klassisk Julesangaften i Spektrum, Vejle, som vi kender den fra de sidste godt 10 år.

Sangaftenen ledes ovenikøbet af det faste makkerpar Jakob Bonderup og Roland Christiansen.

”Vi glæder os over at kunne give vejlenserne og de mange tilrejsende gæster muligheden for igen at kunne mødes i stort tal til fællessang i selve Vejle. Selvom der har været begejstring for, at de ordinære månedlige sangaftener videreføres på Engelsholm, så har der også været udtrykt sorg over, at Spektrum aftnerne ikke længere var en mulighed. Nu prøver vi at slutte sæsonen i Spektrum, og bliver det en succes, kan det ovenikøbet være, at det bliver en tradition” siger Jakob Bonderup, der er musikalsk leder af sangaftnerne både i DGI Huset Spektrum og på Engelsholm.

”DGI Huset glæder sig over, at begge parter i fællesskab på den måde har fundet en måde hvor Spektrum fortsat kan indgå i sangaftenerne – i første omgang som afslutning på sæsonen” siger Erik Knudsen konst. leder af DGI Huset

Alle gæster tilbydes kaffe & kage i pausen, som en del af billetprisen, mens spisning kræver en særlig billet.

Sangaftenen starter kl. 19.30
Spisende gæster kan komme fra kl. 18.00

Billetpris uden spisning men med kaffe & kage: 100 kr. + gebyr.
Billetpris med spisning og 1 glas vin / øl / vand + kaffe & kage: 230 kr. + gebyr.

OBS: Vi kan desværre ikke tilbyde medlemsrabat til støttemedlemmer af Engelsholm Musik & Kultur ved dette arrangement pga. den økonomiske aftale, der er indgået mellem arrangørerne.