fbpx

Tilbage til oversigt

Stroud Rohde Pearce

Artist Talk

Artist Talk: Stroud Rohde Pearce.
Filmfotograf

 og Robert prismodtager in 2022 for filmen ”Kandis for livet”

Filmen fik en flot modtagelse, da den fik premiere i 2021 – ifølge Information gav ’Kandis for livet’ ”et gribende indblik i en fankultur, der søger frelse i dansktoppen.” Med 15.000 solgte billetter blev det den mest sete dokumentar i de danske biografer sidste år, og da de 93 minutter i begyndelsen af 2022 kom gratis til rådighed på DR TV, kom en fornyet og massiv interesse.

Med den fulgte en diskussion om, hvilke friheder man kan tillade sig at tage i en dokumentar. Var det okay at betale en flybillet til Costa del Sol for førtidspensionisten Strøm, en enspænder og Kandis-fan, der lever en stille tilværelse og savner sin mor, og var det i orden at ”fremskynde” afbrændingen af hans mors tøj, efter at han havde fortalt Jesper Dalgaard, at han hellere ville brænde det end at se andre gå i det?
”

“Som instruktør og fotograf tager man nogle valg for at give publikum bestemte informationer om en karakter eller et sted. I den tid, hvor vi to taler sammen til det her interview, er der jo så meget andet, jeg kunne have sagt om mit liv, men man kan aldrig få det hele med. Uanset at det, jeg fortæller, er virkeligt, er det en redigeret udgave af virkeligheden,” siger Stroud Rohde Pearce.

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Artist Talk

Stroud Rohde Pearce

Tid

Onsdag den 2. november 2022 kl. 19.30 i Riddersalen

Pris

Billetpris kr. 100
Billetpris kr. 50 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.