Skip to main content

Sommersangaften i DGI Huset, Vejle – gæst Sigurd Barrett

Mandag d. 8. maj 2023 kl. 19.30 i DGI Huset, Vejle

Sangaften på Engelsholm og DGI Huset Vejle fortsætter samarbejdet med en sommersangaften

Det er med stor glæde, at vi kan informere de mange sangglade mennesker i og omkring Vejle om, at den udsolgte julesangaften i december måned ikke blev en enlig svale. Der er således netop indgået aftale om endnu en sangaften i Spektrum. En sangaften, som vi har valgt at kalde ”Sommersangaften”, vel vidende at den finder sted i maj måned.

Sommersangaftenen ledes som altid af det faste makkerpar Jakob Bonderup, Højskoleforstander på Engelsholm Højskole og Roland Christiansen, tidl. direktør i DGI Huset Vejle, og idémanden bag sangaftenerne.

Vi glæder os over, at vi igen til sommer kan give vejlenserne og de mange tilrejsende gæster muligheden for at kunne mødes i stort tal til fællessang i Vejle. Den netop overståede julesangaften, hvor vi med 2000 gæster måtte melde udsolgt og samtidig slog alle rekorder for fællessang i Danmark, var en fantastisk aften for alle, der deltog, og bestemt også for alle os, der står bag det. Julesangaftenen viste os, hvor dybt disse sangaftener over årene har sat sig i de mange, der er faste deltagere, og det har gjort så stort indtryk på Roland og jeg, at vi over et glas glögg i juledagene besluttede at afsøge mulighederne for at stable en sommersangaften på benene. Den idé var DGI Huset heldigvis straks med på, og derfor kastede vi os ud i det. At vi så samtidig har fået Sigurd Barrett til at komme og spille med, er jo prikken over i’et. Der venter os en fantastisk sommersangaften, hvor vi nok både kommer til at synge forårs- og sommersangene fra Højskolesangbogen. Det er jo trods alt allerede den 8. maj, at vi synger sammen”, lyder det med et smil fra Jakob Bonderup, der er musikalsk leder af sangaftenerne både i DGI Huset Vejle og i Agerumsladen på Engelsholm Højskole. 

Alle gæster tilbydes kaffe & kage i pausen, som en del af billetprisen, mens spisning som altid kræver en særlig billet. 

Sangaftenen starter kl. 19:30 og dørene til gæster uden madbilletter åbnes kl. 18.45
Spisende gæster kan komme kl. 17:45, da spisning starter kl. 18.00

Billetpris uden spisning men med kaffe & kage: 100 kr. + gebyr
Billetpris med spisning og 1 glas vin/øl/vand + kaffe & kage: 230 kr. + gebyr

OBS: Vi kan desværre ikke tilbyde medlemsrabat til støttemedlemmer af Engelsholm Musik & Kultur ved dette arrangement pga. den økonomiske aftale, der er indgået mellem arrangørerne.