Skip to main content

Sarah Arndt Linder – Political is Personal (PiP)

Onsdag d. 2. marts kl. 19.30 i Riddersalen

OBS: Foredraget er på engelsk!

Sarah Arnd Linder er 35 år uddannet ved universitetet i Tel Aviv, datter af en israelsk far og en dansk mor og er vokset op i Danmark, Schweiz, Frankrig og Belgien og er pt bosiddende i Israel på 14. år.

Siden begyndelse af sit ophold i Israel har hun været interesseret i konflikten og fredsorganisationer, men især kvinders forhold til konflikten. Som kvinde er hun selv blevet direkte og indirekte påvirket af konflikten.

I 2015 opsagde Sarah sit job som juridisk analytiker hos Moroccanoil i Tel Aviv, da hun brændte for at gøre en indsats for kvinderne i regionen. Hun gik i 2015 i gang med at interviewe israelske jødiske og palæstinensiske kvinder, om hvordan konflikten har påvirket deres liv. Projektet fik navnet “Political is Personal – PiP” med skelen til rødstrømpernes slogan i 60-70’erne, og for at bevise det “politiske” har en direkte samt indirekte effekt på kvinders liv i Israel-Palæstina. Cirka 100 kvinder er blevet interviewet indtil i dag, og PiP har fået en del omtale både i Israel-Palæstina men også i Danmark og ved det Europæiske Parlament i Bruxelles, hvor en udstilling om PiP blev afholdt for tre år siden.

Læs mere