Skip to main content

Rumpistol Ensemble

Onsdag d. 6. april 2022 kl. 19.30 i Agerumsladen

“Organisk, taktil og uafrystelig… Dragende og sanseligt smukt” – GAFFA
“A splendid beautiful record worth looking for” – Gilles Peterson / BBC 6 Music / Worldwide FM (UK)
“A marvelous work that at once appears magnificent and diminutive … with an almost magical, image-creating power”. – Jazz Special (DK)

Koncerten arrangeres i samarbejde med Jazz i Trekanten.

Den 1. april udkommer “Isola”, det syvende album af musiker og komponist Jens B. Christiansen under kunstnernavnet Rumpistol. Albummet bunder i den stress-relaterede burn-out som Christiansen oplevede i 2018 der radikalt ændrede den måde han arbejder på og som resulterede i den anmelderroste udgivelse ”After The Flood” fra 2020.

Rumpistol har igennem sin 20 år lange karriere udviklet sig fra ene mand at skabe detaljerig elektronisk musik, som han har turneret verden rundt med, til at skrue ned for tempoet, række ud til andre danske musikere og arbejde mere instrument-båret. Dette har bl.a kunne opleves igennem hans arbejde med bandet Kalaha, men altså også med hans nyetablerede Rumpistol Ensemble som kendetegnes ved sin akustiske, filmiske og minimalistiske lyd som ligger et sted imellem ambient, jazz og neo-klassisk musik. På trommer er Kalaha samarbejdspartneren Emil de Waal at finde, Line Felding (Cody) er med på cello, Maria Jagd (bl.a Kira Skov) er med på violin, Kristian Hoffmann er med på lap steel og på kontrabas høres Andreas Markus.

Læs mere