Skip to main content

Øyunn & Søren Manscher

Onsdag d. 17. januar 2024 kl. 19.30 i Agerumsladen

Dobbeltkoncert med to rigtig spændende navne!

Søren Manscher debuterede i 2019 som dansksproget solist med albummet “Det Er Balancerne, Der Holder Sammen På Det Hele”. Samtidig turnerede han landet tyndt som support for Søren Huss. Før det havde Søren Manscher huseret i undergrunden med to engelsksprogede bands – Harmonics og Oh Lois. Med solodebuten fik han for alvor gjort sig bemærket og høstede store roser i medier som Politiken og Gaffa, mens den iørefaldende single “Jeg ser lagener blafre i vinden” var “ugens hit-tip” i P4 Play.

I 2020 fulgte han op med natte-EP’en Ø med tilhørende helstøbt videoværk fra det skandinaviske natteliv. Trods restriktions-udfordringer lykkedes det at gennemføre en længere turné med stuekoncerter i efterårsmånederne. Albumopfølgeren “Den Stærke Sol” kom i 2022 og alle tre singler fik airplay på DR P4. Nu er der ny musik på vej igen når singlen “Som en Bror” udkommer 5. januar som optakt til bla. koncerten på Engelsholm. Søren Manscher er desuden fast guitarist for Kleo og Simone Tang.

Søren Manscher: guitar og vokal
Christian Haase: bas og keys
Hjørtur Háberg: trommer


Øyunn (NO/DK)

Elektroniske arpeggios, organiske grooves og en ekspressiv vokal med personlige tekster om relationer, hierarkier, håb og uro. Trommeslager og vokalist/rapper Øyunn laver alternativ pop /hip hop / jazz / indie i et særegent univers, med karakteristiske grooves og catchy melodier. Hun rapper og synger hudløst ærligt over hårdtslående og melodiske trommer sammen med sit band på bas, synths, kor og liveprocessering. De har en egen lyd, og sammen spiller de både sårbart og energisk med masser af overskud.

I november 23 udgav hun konceptalbummet “Aspects” på Midnight Confessions. Det er indspillet live på Munch Museet i Oslo og var oprindelig et multikunstnerisk værk med film, performance og koncert. GAFFA kaldte albummet en kraftpræstation og gav det fem stjerner. “…I’m My Own”, der kunne lyde som et tidligt Björk-værk, der både er melodisk og aggressivt kaotisk på samme tid.”

Hun har spillet trommer på Efterklangs seneste fire udgivelser Plexiglass, Altid Sammen, Lyset og Windflowers og turneret og spillet med en række artister, som Bugge Wesseltoft, Sam Gendel, Troels Abrahamsen og Agnes Obel. Hun har også skrevet musik til og optrådt i forestillinger ved Nationaltheatret og Dansens Hus (NO), Det Kongelige Teater og Republique (DK).

Øyunn: trommer og vokal
Jens Mikkel Madsen: bas og backing vokal
Kasper Staub: synths og backing vokal

Søren Manscher // Det Gode Menneske

Øyunn // Reach Out