Skip to main content

NAJA ROSA

Onsdag den 19. april 2023 kl. 19.30 i Agerumsladen

Naja Rosas sjælfulde stemme tager lytteren med på en hypnotiserende rejse igennem dragende tusmørkepop med et tvist af 60’ernes west coast lyd og
filmiske landskaber. Nu kommer hun rundt i landet med sit stjernespækkede og eminente band (Una Skott, Sofia Hedia, Frank Hasselstrøm og Anders Holm), og tager publikum med på en magisk rejse.

Naja Rosa Koppel har haft musik i blodet helt siden fødslen som datter af Annisette og Thomas Koppel og deres legendariske orkester Savage Rose, og i de sidste mange år har hun også turneret som fast medlem af orkestret.

Men Naja Rosa er også en fremragende sanger og sangskriver i eget navn og har indtil nu udgivet 4 kritikerroste og prisvindende albums. Det seneste “Closer To The Sun” udkom i 2022, og strøg direkte ind som nummer 6 på den officielle album vinyl hitliste, fik heavy A rotation på P6Beat, og hun var i en periode den mest spillede kunstner på DR P6Beat. Den nye plade er lavet i samarbejde med produceren Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster mm) og trommeslager/komponist Anders Holm.