fbpx

Tilbage til oversigt

NAJA ROSA

Koncert

Naja Rosas sjælfulde stemme tager lytteren med på en hypnotiserende rejse igennem dragende tusmørkepop med et tvist af 60’ernes west coast lyd og
filmiske landskaber. Nu kommer hun rundt i landet med sit stjernespækkede og eminente band (Una Skott, Sofia Hedia, Frank Hasselstrøm og Anders Holm), og tager publikum med på en magisk rejse.

Naja Rosa Koppel har haft musik i blodet helt siden fødslen som datter af Annisette og Thomas Koppel og deres legendariske orkester Savage Rose, og i de sidste mange år har hun også turneret som fast medlem af orkestret.

Men Naja Rosa er også en fremragende sanger og sangskriver i eget navn og har indtil nu udgivet 4 kritikerroste og prisvindende albums. Det seneste “Closer To The Sun” udkom i 2022, og strøg direkte ind som nummer 6 på den officielle album vinyl hitliste, fik heavy A rotation på P6Beat, og hun var i en periode den mest spillede kunstner på DR P6Beat. Den nye plade er lavet i samarbejde med produceren Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster mm) og trommeslager/komponist Anders Holm.

 

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Koncert

NAJA ROSA

Tid

Onsdag den 19. april 2023 kl. 19.30 i Agerumsladen

Pris

Billetpris kr. 150
Billetpris kr. 100 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.