fbpx

Tilbage til oversigt

Marie Kildebæk

Artist Talk

“Designet er tæt og foruroligende, samtidig med at det er velfungerende underspillet og nøgent, og det gør, at fortællingen kryber ind under huden. Vi fornemmer en ny stemme – en ny frekvens – noget endnu uhørt, og vi glæder os til at følge hende” var nogle af juryens ord, da Marie Kildebæk fik tildelt prisen for årets lyddesign til Podcastprisen 2022.

Marie Kildebæk er komponist og sanger og har siden 2020 brugt sin musikalitet i arbejdet med lyddesign til dokumentarstiske podcasts. Når Marie ikke designer lyd til podcast, designer hun tekst og sange i bandet Yör. “Jeg drømmer om at fortælle historier, og den mulighed finder jeg både i sangskrivning og i lyddesign. Der er mange ligheder mellem fx en podcast-serie og en EP, selvom produktet er vidt forskellige”.

Af podcast har Marie bl.a. medvirket i Genstart, Opgøret, De 169 Piger, Soft Spot og forsket i binaural lyd til podcast i DR-regi. Marie har et album på vej med bandet Yör. Marie er aktuel i teaterforestillingen Faktisk Bare Fri på Teater Hund og med podcasten Det brændte bordel, Sæson 2

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Artist Talk

Marie Kildebæk

Tid

Onsdag den 1. marts 2023 kl. 19.30 i Riddersalen

Pris

Billetpris kr. 100
Billetpris kr. 50 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.