fbpx

Tilbage til oversigt

Lucky Lo

Koncert

Lucky Lo – multiinstrumentalist og sangskriver Lo Ersares altpop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens den ærlige, inderlige og oprigtige vokal altid skinner igennem letsindigheden. Lo er oprindeligt fra Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne på Christianshavn med hendes instrument, banjoen.
2021 har budt på fire single udgivelser fra Lucky Lo, der har høstet roser både i Danmark og uden for landets grænser. I takt med udgivelserne er efterspørgslen på liveshows med Lucky Lo og hendes band kun vokset, hvilket har vist sig gennem en invitation til at medvirke i DRs “P6 BEAT Rocker Koncerthuset”, bookinger til bl.a. SPOT Festival samt supporttour med Eivør af to omgange.
I forbindelse med Lucky Los debutalbum, der udgives 25. marts 2022, gæster Lucky Lo de danske spillesteder i april denne gang i selskab med sit fantastiske band, der har haft stor indflydelse på albummets lyd.

Bandet består af moi Caprice trommeslageren Casper Henning Hansen, Asger Nordtorp Pedersen der står bag Guldimund, Mads Nørgaard, der har spillet med Orgelheimers, Aksglæde og legenden Bo Stief, samt Malte Nordtorp Pedersen fra Knægt, der gæster bandet.

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Koncert

Lucky Lo

Tid

Torsdag d. 21. april 2022 kl. 19.30 i Agerumsladen

Pris

Billetpris kr. 100
Billetpris kr. 50 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.