Skip to main content

Ginne Marker

Onsdag den 26. oktober kl. 19.30 i Agerumsladen

At Ginne Marker er et usædvanligt stort sanger-sangskrivertalent, er klart for de fleste. At hun også er nysgerrig og i konstant udvikling, bliver stadig tydeligere for enhver! Hun optræder solo, med band, med symfoniorkester og nu også med en trio i luksusklasse!

Der er bud efter Ginne Marker i udlandet. Hun er netop kommet hjem fra Paris, hvor hun medvirker på det kommende album ”Acoustic Love Sessions” sammen med ni store, Franske artister. I den forbindelse nåede hun at lave to live-videoer med guitarist og producer Aske Jacoby og den Paris-baserede keyboardspiller, producer og kapelmester Johan Dalgaard. De tre musikere havde med det samme en nærmest telepatisk kommunikation, og det ligger lige for at fortsætte samarbejdet.

Man bliver nærmest væltet omkuld, når man hører de tre spille sammen. Rytmisk skarpt som en ragekniv, fyldigt, varmt, lyrisk og med enormt instrumentalt overskud fremfører trioen Ginne’s smukke og særegne sange og tager dem til nye højder. Musikkens meget rørende kvaliteter bliver kun forstærket i dette format, og lytteren går bevæget videre i livet efter mødet med de tre.

Johan Dalgaard er oprindelig dansk, men flyttede som purung til lysets by Paris og etablerede sig efterhånden som Frankrigs ”first call keyboard player”. I dag bor han i Paris’ centrum med sin franske familie og plejer et arbejdsliv som studiemusiker, producer og kapelmester for større Franske artister som Mylene Farmer, Camille, Benjamin Biolay og mange andre. Johan nåede også at være en del af den legendariske franske rockstjerne Johnny Halliday’s band!

Aske Jacoby er en institution i dansk musik. CV Jørgensen, Sanne Salomonsen, Danseorkestret osv osv har alle nydt godt af hans kunnen. Han medvirker på over 500 udgivelser i Danmark og udlandet, og arbejder bredt mellem genrerne. Solokarrieren tæller otte albums. Aske har desuden pladeselskabet Giant Birch, som blandt andet har udgivet begge Ginne Marker’s album For Seasons to Come (2019) og ULTERIA (2021). Begge albums er produceret af Aske Jacoby.