Skip to main content

Asbjørn Riis-Søndergaard – Filosofisk Bæredygtighed

Onsdag d. 26. januar kl. 19.30 i Riddersalen

OBS! Der bliver intet eksternt billetsalg til dette foredrag pga. den massive Corona-smitte lige nu.

Asbjørn Riis-Søndergaard (f. 1988) er Cand. Mag. i Filosofi og Historie og har mere end 10 års erfaring med formidling og storytelling.

Han har arbejdet som Presse- og kommunikationschef i MN RETAIL (tekstilindustrien) og i bæredygtighedsfonden Chora Connection (støttet af VELUX) og som skribent i bl.a. Atlas Magasin, Politiken og Information.

Asbjørn er vokset op på højskoler rundt omkring i landet og har lige siden været optaget af filosofi, litteratur og samfund. Som filosofisk formidler med bæredygtighedsekspertise er Asbjørn på en mission for at inspirere til grøn omstilling og bedre trivsel i samfundet, gennem oplysning, debat og formidling.

Asbjørn er blevet kaldt danmarks bæredygtighedsfilosof og har især med de to foredrag PLANETBUSINESS og INTET ER UFORANDERLIGT været med til at vise retning og give inspiration til hvordan et bæredygtigt samfund kan se ud over hele linjen. Han har arbejdet med en lang række forskellige virksomheder og organisationer og har holdt mere end 30 foredrag og oplæg i hele landet de seneste to år.

Hjemmeside – Asbjørn Riis-Søndergaard
(Åbner i nyt vindue)