fbpx

Tilbage til oversigt

Asbjørn Riis-Søndergaard – Filosofisk Bæredygtighed

Foredrag

OBS! Der bliver intet eksternt billetsalg til dette foredrag pga. den massive Corona-smitte lige nu.

Asbjørn Riis-Søndergaard (f. 1988) er Cand. Mag. i Filosofi og Historie og har mere end 10 års erfaring med formidling og storytelling.

Han har arbejdet som Presse- og kommunikationschef i MN RETAIL (tekstilindustrien) og i bæredygtighedsfonden Chora Connection (støttet af VELUX) og som skribent i bl.a. Atlas Magasin, Politiken og Information.

Asbjørn er vokset op på højskoler rundt omkring i landet og har lige siden været optaget af filosofi, litteratur og samfund. Som filosofisk formidler med bæredygtighedsekspertise er Asbjørn på en mission for at inspirere til grøn omstilling og bedre trivsel i samfundet, gennem oplysning, debat og formidling.

Asbjørn er blevet kaldt danmarks bæredygtighedsfilosof og har især med de to foredrag PLANETBUSINESS og INTET ER UFORANDERLIGT været med til at vise retning og give inspiration til hvordan et bæredygtigt samfund kan se ud over hele linjen. Han har arbejdet med en lang række forskellige virksomheder og organisationer og har holdt mere end 30 foredrag og oplæg i hele landet de seneste to år.

Hjemmeside – Asbjørn Riis-Søndergaard
(Åbner i nyt vindue)

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Foredrag

Asbjørn Riis-Søndergaard – Filosofisk Bæredygtighed

Tid

Onsdag d. 26. januar kl. 19.30 i Riddersalen

Pris

Billetpris kr. 100
Billetpris kr. 50 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.