Skip to main content

Acoustic Lounge

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 19.30 i Riddersalen

Arrangeres i samarbejde med Jazz i Trekanten.

Efter et succesfuldt debutalbum, der indtil nu har høstet over 2 millioner afspilninger over hele verden, er Acoustic Lounge tilbage med andet album, ALONE TOGETHER. Albummet emmer af Acoustic Lounge’s unikke lyd og hylder de gamle jazztraditioner ved at omarrangere nogle af tidens største hits. Store artister som Elvis, Janelle Monáe og Pharell nyfortolkes legende og tages steder hen, de med garanti aldrig har været før.

Standarder som One Note Samba og ALONE TOGETHER er også blevet taget under kærlig behandling og gamle historier er blevet til nye fortællinger. ALONE TOGETHER byder på nogle af Skandinaviens bedste jazzmusikere. Jesper Bodilsen (bas) har været en fast del af den danske og internationale jazzscene igennem de sidste 20 år og Gabor Bolla fra Ungarn er en blændende saxofonist.

Hertil kommer crooner og pianist Søren Baun, der besidder en af Nordens smukkeste, mandlige jazzvokaler. Limen i den unikke lyd er de to percussionister Michael Hartvig og Mikkel Schnettler, der bygger rytmerne op fra grunden med små og store percussion-instrumenter fra hele verden, lige fra små tibetanske fingerbækkener til kæmpe brasilianske surdoer. Når bandet spiller live præsenteres et stort musikalsk og legende overskud, der samtidig viser en overraskende dybde i en musik, der ved første øjekast virker let tilgængelig. En intim og nærværende oplevelse i selskab med nogle af Danmarks dygtigste jazzmusikere.