Skip to main content

Sommersangaften i DGI Huset

Tirsdag d. 7. maj 2024 kl. 19.30 i DGI Huset, Vejle Traditionen tro laver vi en stor sommersangaften i DGI-Huset som afslutning på forårets sangaften-sæson på Engelsholm. Sommersangaftenen ledes som altid af det faste makkerpar Jakob Bonderup, Højskoleforstander på Engelsholm Højskole og Roland Christiansen, idémanden bag sangaftenerne og hertil en spændende musikalsk gæst, som denne aften er: Chili Klaus!!

Sangaften på Engelsholm og DGI Huset Vejle åbner dørene for endnu en Sommersangaften

De fleste kender Claus Pilgaard under aliasset Chili Klaus og har sammen med resten af Danmark (og store dele af verden) grinet af hans videoer med chilismagninger og underspillet humor.

Men der er mere ved Chili Klaus end blot chilismagning. Færre ved at Chili Klaus har sine musikalske rødder i Herning Kirkes Drengekor og er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med klaver som specialfag, hvor han sjovt nok var klassekammerat med Jakob Bonderup.

Hvad aftenen nøjagtigt vil bringe forbliver som altid en overraskelse, men glæd dig til en stærk aften, hvor musik, varme og humor mødes i fællessang fra højskolesangbogen.

Og nej – ingen bliver tvunget til at smage på andet end den lækre kaffe og kage, der serveres i pausen.

Sangaftenen starter kl. 19:30 og dørene til gæster uden madbilletter åbnes kl. 18.45
Spisende gæster kan komme fra kl. 17:45, da spisning starter kl. 18.00

Alle gæster bydes på kaffe og kage i pausen, som en del af billetprisen.

Billetpris uden spisning men med kaffe & kage: 115 kr. inkl. gebyr
Billetpris med spisning og 1 glas vin/øl/vand + kaffe & kage: 255 inkl. gebyr

OBS: Vi kan desværre ikke tilbyde medlemsrabat til støttemedlemmer af Engelsholm Musik & Kultur ved dette arrangement pga. den økonomiske aftale, der er indgået mellem arrangørerne.