fbpx

Tilbage til oversigt

Marius Ziska

Koncert

Det færøske band Marius Ziska har med deres nordiske lyd markeret sig som et af de mest interessante navne på den færøske musikscene. I medierne er de bl.a. blevet sammenlignet med Ásgeir og Bon Iver, og bandet har opnået international anerkendelse i løbet af de seneste år – senest har de spillet The Great Escape Festival i England i 2022 og SPOT Festival 2023. Numrene “Going Home’ og “Nærveran” er desuden blevet brugt af Anders Agger i hans udsendelser, hvor Ziska også medvirkede i det færøske afsnit af “Anne og Anders i Norden”.

Bandet har turneret flittigt i Danmark, hvilket har skabt en stor dansk fanbase. Senest spillede de en udsolgt koncert på Hotel Cecil i København i maj.

Gruppen udgav deres femte album RÚM den 10. marts 2023 – et album der tager Marius Ziskas elektroniske popmusik og færøske melankoli til et nyt niveau. RÚM er nemlig udarbejdet i samarbejde med den verdenskendte musiker Rob Moose (Bon Iver, Phoebe Bridgers, Paul Simon, Taylor Swift, Alabama Shakes), som har komponeret og spillet strygerarrangementer på flere af sangene.

 

Tilbage til oversigt

Bliv medlem af

ENGELSHOLM
MUSIK & KULTUR

– OG få rabat på
arrangementer

Koncert

Marius Ziska

Tid

Onsdag d. 20. september 2023 kl. 19.30 i Agerumsladen

Pris

Billetpris kr. 150
Billetpris kr. 100 for medlemmer

Du sendes videre til Billetto. Åbner i nyt vindue.